Shop Mobile More Submit  Join Login
We can have a brighter future - Eren Cosplay/SnK/ by Hikuja We can have a brighter future - Eren Cosplay/SnK/ by Hikuja
Well~ Finally i was able to make the 3D Gear too, so i went to take some new photos. I hope you like it :D
Eren~ :heart:

Cosplay and edit: me

More photos at my facebook page!
www.facebook.com/pages/Hikujas…
Add a Comment:
 
:iconpearlandblood:
pearlANDblood Featured By Owner Jun 7, 2014  Hobbyist General Artist
Szia!

Nagyon tetszik a cosplayed! Szerintem Erent nagyon jól hozod, én valahogy így képzelném őt el! Az effektek különösen jók, idézik az anime színeit és hangulatát. :) Egy jó tanács: szerintem túl jó a cp-d, és csak 900 valamennyien látták, szóval rakd be minél több csoportba :D Lány kari esetleg van tervbe véve ebből az animéből? :D (Big Grin) 
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Jun 8, 2014  Hobbyist Artist
Szia :D

Köszönöm! ^^ Örülök, hogy sikerült visszaadnom az anime feelingjét :D
Köszönöm a tanácsot. :) Pár helyre feltöltöttem, de nem nagyon van kedvem keresgélni :'D yey~
És nem. :D Crossplayer vagyok, szóval lány karaktert nem cosplayelek és nem is tervezek. :D 
Reply
:iconpearlandblood:
pearlANDblood Featured By Owner Jun 8, 2014  Hobbyist General Artist
Szia!
Te tudod, de egyszer tehetnél egy kivételt :D Fő a változatosság XD (Amúgy én is gondolkozok, hogy jó lenne egyszer Hitsugaya kapitány bőrébe bújni, majd meglátom mi lesz :D)
Reply
:iconrobinsu:
Robinsu Featured By Owner Nov 30, 2013  Hobbyist Photographer
Nice Eren Cosplay!
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Nov 30, 2013  Hobbyist Artist
Thank you :D
Reply
:iconrobinsu:
Robinsu Featured By Owner Dec 5, 2013  Hobbyist Photographer
You are Welcome! I am planning on cosplaying as Eren Myself!
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Dec 5, 2013  Hobbyist Artist
Good luck for it! :D i'm cheering for you!
Reply
:icondamienyukii:
damienyukii Featured By Owner Nov 26, 2013  Student Digital Artist
Nagyon bírom a göncöd, eszméletlen jó, de ez a szög nem Eren, semmiképp. Sem a haj, sem az arcod, semmisem.
Reply
:iconfma3friends:
fma3friends Featured By Owner May 15, 2014  Hobbyist Artist
Már nem azért,de Hiku saját maga csinál mindent,és ezt a cosplayes oldalán is feltünteti.attól,hogy valami jobban néz ki mint a tied,nem jelenti azt,hogy egy profi szakmabeli csinálta,vagy az ebayről lett rendelve.én is saját magam csinálok mindent,de így se vagyok megelégedve magammal.és ha nekem valami nem tetszik,akkor inkább a szemébe mondom,és nem interneten közlöm a nagyvilág előtt.senki mellé se akarok állni,de ez,amit egyesek művelnek nevetséges :"D
Reply
:icondamienyukii:
damienyukii Featured By Owner May 15, 2014  Student Digital Artist
Úristen, nem tetszik valami és máris jönnek a barátok beszólni az interneten, igen, nem tetszik ahogy ém csinálom, hát elnézést érte. Persze, ha van pénzed lefizetni a varrónőt meg a jó fotóst máris minden tökéletes. =) Lehet nem vagyok olyan jó CP-s, mint ez a hölgy itt, de legalább azt a karaktert adom, akit megcsinálok, és nem egy sablon arcom van, amit el kell sminkelni, hogy valamire hasonlítson. Különben ha nem tetszik a cosplayem, tessen conon odajönni, higyjétek el, én is bánom, hogy nem mentem oda hozzá miután nagyképűen beszólt a színpadon, mert Ő a nagyságos Hikuya, akit mindenkit hypeol, és megteheti. És gondolom törölve lesz a kommentem, mert ezt is megteheti a kisasszony, hiszen a rossz kritika nem megtűrt a kis világában.
Reply
:iconichimouto:
Ichimouto Featured By Owner May 16, 2014
Na, akkor nézzél most magadba, jó mélyen! Megvan? Szuper!
Először is, Hiku soha senkinek nem szólt be sehol, továbbá minden egyes cosplayet saját kezűleg készíti, erre szemtanú is vagyok. És elárulom, a képeinek a nagy részét nem profi fotós készíti, hanem ÉN! Nekem pedig annyit fotós szakmai képesítésem van, amennyi gépészmérnöki, vagyis NULLA!
Mellesleg pont azt írtam, hogy nem adod a karaktert :'D Arról nem is beszélve, hogy a képeidnek a 80%-a még csak nincs is rendesen kiválogatva! Rossz a minőség, nincs rendesen beállítva, elmosódott, vagy a kép koncepció rémes. Hiku olyan kritikus magával szemben, hogy ha készítek róla 30 képet, talán 2-n van megelégedve valamilyen szinten magával és nem azért, mert tucat arca van, vagy mert szar a cosplaye, hanem azért, mert van önkritikája (neki túúúúúúl sok is), ami itt egyesekről nem mondható el :3
Arról nem is beszélve, hogy én szoktam eleget kritizálni őt, ha valami nem jó, sosem mentem oda és nyaltam a seggét, ennek Ő is a megmondhatója.
Tehát pls, ha legközelebb egy fotót kritizálsz, előtte legalább a saját képeid között tégy rendet és ne a telefonos képeiddel a kezedben akarj leszólni egy jó minőségű képet. Továbbá, negatív véleményt is lehet EMBERIEN, KULTURÁLTAN megfogalmazni, nem pedig rögtön a másikat próbálva leszólni a sárga földig! :)

Ui.: A neve Hikuja, nem Hikuya! :D No, de mindegy x)
Reply
:icondamienyukii:
damienyukii Featured By Owner May 18, 2014  Student Digital Artist
Vele már megbeszéltem, és tőle elnézést is kértem, de pont az ilyennek miatt szóltam be neki is. Nem tetszenek a képeim? Akkor miért nem jöttél, és adtál tanácsot, hogy kell? Nehéz azt hinni, hogy nem képmutogatok, mert akkor könnyű leszólni a másikat, amikor valami történik. Akkor hol voltál amikor saját véleményt kellett volna alkotnod, én szívesen vettem volna, de nem vetted az arcod hozzá akkor sem. Persze, hogy gúnyosnak érzem a kommentjeit, ha ti jól rájátszotok azzal, hogy én vagyok a szar. Én belátom, hogy gyerekesen viselkedek, és szégyen amit műveltem, de könnyű oltani úgy a másikat, hogy valamivel takaróztok. Szarok a képeim? Vehetsz nekem jobb telefont ha nem tetszik. :) És bocs, hogy nincs tehetségem a beállításokhoz. Adtál valaha tanácsot magadtól? Jöttél, hogy szevasz, bocs, de szar vagy, csináld így és így. De a magyarok már csak ilyen összetartóak, na mindegy. Kösz a véleményed, de ezért nem fogom abbahagyni, maximum soha nem fogok tihozzátok felérni,csak mert olyan nagyszerű vagytok mindnyájan.
Reply
:iconichimouto:
Ichimouto Featured By Owner May 18, 2014
Nem adtam tanácsot, mert nem vagy még csak az ismerősöm se. Eddig azt se tudtam ki vagy, így nem is foglalkoztam se veled, se a munkásságoddal. Részemről mindenki olyan cosplayt művel le, amilyet akar, nem az a fajta vagyok, aki ugatériázik másoknak befele, hogy jajj, de szar a cosplayed. Sőt, inkább hirdetem már igen jó ideje, hogy mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy cosplayezzen és olyat cosplayezzen, amilyet akar és szeret, ha ducibbként akar egy hurkapálcát cosplayezni, csinálja, ha ebben leli örömét és ez neki jó! És nem is szólok be.
Azonban magasba szökött szemöldökkel figyelem, mikor valaki úgy kritizál valakit, hogy az övé nem jobb. Ha ezt ráadásul egy hozzám közel állóval teszik, még csak nem is kulturált stílusban, akkor értelemszerűen hangot adok a véleményemnek. Engem eztán se érdekel, hogy te milyen cosplayeket csinálsz és azt hogyan kivitelezed, csináld, ha ezt szereted csinálni, csak ne akarj leszólni egy worblapálcélosüberkirálycp-t úgy, hogy rajtad papírból van felbiztostűzve - remélem érted a példát és nem rögtön félreértve magadra veszed... Illetve, ne leszólni akarj másokat, hanem esetleg elmondani, hogy konkrétan mi nem jó SZERINTED, de azt is lehet emberi hangnemben.
És én mindig megalkotom a véleményem, maximum megtartom magamnak, mivel a vélemény is olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. És mindenek felett, én nem takaróztam egy percig sem semmivel, ezt nem tudom, hogy honnan szülted :')

Ui.: Alapjáraton, normális esetben, ha nem kérik a tanácsom, akkor nem adok. A véleményem attól még meg van ;) Ha valaki jön, hogy hé te, ezt és ezt hogyan csináltad, akkor elmondom és még segítek is, ha kéri :)
Reply
:icondamienyukii:
damienyukii Featured By Owner Jun 4, 2014  Student Digital Artist
Ja, de itt a fotoim minosegerol is szo esett, aminek semmi koze hozzam, leven, ha csak nincs hat kezem, akkor nem en csinaltam. Ezzel meg ugyanugy leszoltad az en baratomat, mint ahogy en tettem lejebb. Kulonben az egesz sztori ugy kezdodott, hogy kritizaltam a beallast, a ruhahoz meg nem is kommentaltam rosszat. Innentol pedig a fotos hibaja is benne van, hogy nem tudja megnezni a kepet, hasonlit-e az arca, nem csak a modelle. Az megint mas, hogy ketten jottok nekem, hogy en milyen szar vagyok, es erre leminositem az egesz bandat. Ket mondatert, aminek a fele arrol szolt, hogy a foto nem adja vissza a karaktert. De koszi a velemenyed, a fotosom, ös a nem tul draga telefonom is koszoni ugyanazt. Udv.
Reply
:iconichimouto:
Ichimouto Featured By Owner Jun 6, 2014
A jó képekhez nem kell méregdrága fényképező gép :D És fentebb te kérted a véleményem :D Megkaptad, távozás után pedig reklamációt nem fogadunk el :D Köszönjük, hogy nálunk járt! :D
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner May 16, 2014  Hobbyist Artist
Tényleg nem értem mivel érdemeltem ki ezt az utálatot... Semmit nem tettem ellened és nem is vagyok olyan ember, aki bárkinek is rosszat akarna...
Viszont annyi igazságérzetem van, hogy ne essen jól amikor hazugnak neveznek. Sosem fizettem le varrónőt, mert mindent magam csinálok (legyen ez a nulláról való indulás vagy egy boltban vett ruha átalakítása, festése, akármi). A jó fotós pedig egy ismerősöm, akinek volt akkora szíve, hogy önszántából fotózott és nem anyagi javakért.
Nem vagyok tökéletes cp-s (sőt még jónak se hiszem magam), de ezt nem is állítottam soha. Örülök ha valami sikerül és megdicsérnek, de sosem tolom magam a másik arcába, hogy ugye de szép vagyok~ Egyszerűen csak viselem amit alkotok és jól érzem magam conokon :') Az hogy milyen feedback-eket kapok nem az én 'hibám'.
Másrészt, igen az elején kaptam szülői támogatást, de egy ideje önerőből finanszírozok mindent, a saját fizetésemből.
Arra meg nem emlékszem, hogy bárkinek is beszóltam volna a színpadon... (nem is láttam a fényektől senkit az üléseken...) Mit mondtam, amit beszólásnak lehet venni? (a szociális képességeim enyhén szólva sz*rok, szóval ha tettem valami olyat, amivel bárkit is megbántottam, akkor nagyon sajnálom! :/)

De amíg nem ismersz, kérlek ne ítélkezz felettem, mert én sem teszem ezt :) Én nem emlékszem hogy valaha is talán 1-2 szónál többet váltottunk volna.
Tudod, annyi egóm van, mint egy marék kavicsnak, csak mondom :'D Nem vagyok se 'nagyságos', se 'kisasszony'. Tisztelem mindenki véleményét, de csak akkor ha amit mond annak van igazságalapja. :)

*sigh* Nem vagyok az ellenségeskedés híve, soha sem voltam. A barátaim nevében is elnézést kérek, szerintem csak meg akartak védeni. (Én meg csak most vettem észre, hogy itt ilyen csata dúl.......)
Remélem ha conon összefutunk, akkor tudunk egyet felnőtt emberek módjára beszélni és minden nézeteltérést tisztázni. :) ^^
Reply
:icondamienyukii:
damienyukii Featured By Owner May 18, 2014  Student Digital Artist
Igen, ezt megbeszéltük, és itt is elnézést kérek a gyerekes viselkedésemért, amit műveltem. Tényleg rád kellett volna írnom, ahelyett, hogy ideírok szarságokat. Megitéltelek mások realciója alapján, és úgy gondoltam olyan a háza, amilyen a kertje. Persze, elhiszem, hogy meg akartak védeni, ez tök aranyos gesztus volt, de nem úgy, hogy te csinálj jobbat, fú de szar vagy. Nos nem akarom feléleszteni újra ezt a témát, csupán ide is leakartam írni. Szóval mindenki előtt bocsánatot kérek, és ha lesz módom rá, megteszem személyesen is.
Reply
:iconjustnari:
justnari Featured By Owner May 6, 2014  Hobbyist General Artist
Akkor mutasd meg, hogy Te hogy csinálod. A minimum az, hogy tátva maradjon a szám. 
Reply
:iconichimouto:
Ichimouto Featured By Owner Apr 30, 2014
Aham.... mesélj még kérlek! :D Nagyon bírom a göncöd, eszméletlen, de sem a haj, sem az arcod, semmi sem olyan, mint Levi :D Nem vagyok Hiku fan, de azért na :D Előbb nézzél a saját munkásságodon végig és utána az övén :D Azt hiszem ezt nem kell tovább magyaráznom :D De hajrá :D
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Nov 26, 2013  Hobbyist Artist
Hát ez van~ Csak a kiváltságosak lehetnek tökéletesek.
Én csak ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. :)
Reply
:iconholymariann:
holymariann Featured By Owner May 15, 2014
Véleményem szerint nincs probléma sem a képpel, sem arccal és egyébbel. Nem ismerlek, kedves Hikuja, de nekem tetszik a cosplay-ed és ritka, hogy én megjegyezzek ilyet.

Az, hogy valakinek adottak a körülményei igényes munka alkotására, nem hiba. Attól, hogy valakinek van háttérösszege (ami mellesleg szerintem teljesen mindegy, honnét van) ahhoz, hogy azt a hobbijának szentelje, nem bűn. És különösképpen nem megvetendő, főleg akkor, ha szép munkát képes kihozni belőle. Tudtommal a cosplay a szórakozás és a minőség kombinációja - ezt ebben a képben megtaláltam. Valamint én elhittem, hogy az ott egy férfi, még arcról is. Így nem hinném, hogy nincs meg az adottság. A hajban annyit lehetne szőrszálhasogatni (mert igen, ez már az lenne), hogy a fülnél nincs eléggé megnyírva (?), kevésbé látszik ki a fül a dússága miatt. Na bumm, kövezzük meg. Jézusom, komolyan, hova gondolnak a magyarok?

Valamint engem nem érdekel különösebben, ki-hogy viselkedik, milyen a személyisége cosplay-től függetlenül - ezt azért hozom fel, mert az ilyesmi negatív kritikának általában ez a gyökere. A képről nem látszik, hogy valaki egy tünemény-e vagy egy szociopata..
Én ismerem / ismertem a jelenlegi negatív kommentelőt, de azt hiszem, hogy a fotókról nekem is lehet elég nyomós véleményem, miután három évig csak a fotográfiáról tanultam. Ugyanúgy végignéztem az anime első évadját, így a karaktert is ismerve. És attól, hogy EZEN a képen a paróka másnak tűnik kicsit (szög miatt lehetséges, egyébként)... Talán meg kellene nézni több képet. Oh, és nem akartam személyeskedni, de számtalanszor láttam már Xant kiakadni olyanra, aki tehetősebben és kényelmesebben képes összehozni azt, amit eltervez. Nem azért a tíz fillérért, de ez az igazság. Nem véletlenül nem vagyunk már beszélőviszonyban.

De lényeg a lényeg: Eddig még nem láttam jobb és karakterhűbb magyar Eren cosplay-t, de ha valaki meg tudná ezt cáfolni, akkor kérem, hogy privátban küldjön rá okító bizonyítékot!

Hikuja, csak így tovább, és a fotósnak is gratuláció, mert ez egy pazar kép! :happybounce:

ui.: Ilyen egy igazi kritika, azt hiszem. (:
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner May 16, 2014  Hobbyist Artist
oh, csak most vettem észre, hogy milyen háború dúl itt... 
Először is köszönöm szépen a véleményed! :D és egyet értek veled mindenben! Nem azért kezdtem bele a cosplaybe hogy menőzzek vagy rajongjanak értem vagy hasznot húzzak belőle vagy akármi. Egyszerűen szeretem csinálni és jól esik az alkotás :D (Nem sok ideje csinálom, de már én is észrevettem, hogy egyre jobban egymás fújolásáról szól, amit nagyon nem értek... Ennek inkább össze kellene hoznia az embereket. Az animések amúgyis különcök, hát a különcöknek össze kellene tartani! Nem? xD :D)
És nálam mindkettőn van a hangsúly. Rajzolni sajnos nem tudok jól, így ebben élem ki a kis kreativitásomat és pont ezért csinálok mindent magam :) Mondhatják, hogy nem vagyok jó ennek meg annak a karakternek, ennek van alapja, hiszen önmagamnak születtem, nem pedig másnak. Sminkben meg béna vagyok :'D De ami rosszul esik az-az, hogy ha azt állítják hazudok, amikor azt mondom, hogy én csinálok mindent a két kezemmel... Ha meg valamiben kapok segítséget azt mondani szoktam.
Na mindegy :(

Visszatérve erre a cosplayre. A prókával egyet értek! Sajnos teljesen jóra nem tudtam megcsinálni (konkrétan előző este vágtam meg, mert inkább a 3D Geart fejeztem be :'D nem volt sok időm összehozni, de még ennyire is hálás voltam, hogy összejött xD)
Szóval ha legközelebb még esélyem lesz ezt felvenni, akkor biztosan még ügyködök rajta. ^^

És köszönöm a fotós nevében is a dicséretet :D és ezt az igazi kritikát ;)
Reply
:iconfinalzenoblade:
FinalZenoblade Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist Artist
Finally! Proper Eren cosplay!!
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist Artist
Thank you! I'm so glad you like it that much owo :D
Reply
:icondosadivh:
DosadiVH Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist General Artist
Azta, az nagyon durva O.O
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist Artist
Bóknak veszem, köszönöm xD
Reply
:icondosadivh:
DosadiVH Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist General Artist
Annak ment :DDDD
Reply
:icontimii95:
timii95 Featured By Owner Nov 21, 2013  Hobbyist General Artist
Szuper Eren vagy, méghozzá egy szintén szuper manőverfelszereléssel! Q^Q Nagyon tetszik a szerkesztés is, teljesen átjön az SnK-hangulat~
Körülbelül mennyi időbe telik megcsinálni egy ehhez hasonlóan szép és igényes jelmezt? *nem tudja, éljen-e még benne a remény*
Reply
:iconhikuja:
Hikuja Featured By Owner Nov 22, 2013  Hobbyist Artist
Nagyon köszönöm! :D Igyekeztem :D

Huh, hát attól függ, hogy most jelmez alatt a teljes cuccot érted vagy csak a ruhát :D Maga a ruhát viszonylag hamar össze kellett dobnom még anno, szal az kb másfél hét volt xD A 3D Gear-re már több idő kell, kb 3-4 hét (bár én munka mellett csináltam, szal napi 1-2 órát tudtam rászánni)
Reply
:icontimii95:
timii95 Featured By Owner Nov 27, 2013  Hobbyist General Artist
Köszönöm a választ~! A teljesre értettem, de úgyis mindent leírtál, szóval tökéletes. *////* Durva, hogy ennyi idő alatt összehoztad. :la:
Reply
Add a Comment:
 
×




Details

Submitted on
November 21, 2013
Image Size
958 KB
Resolution
1620×1900
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,099
Favourites
106 (who?)
Comments
30

Camera Data

Make
Canon
Model
Canon EOS 7D
Shutter Speed
1/250 second
Aperture
F/5.0
Focal Length
24 mm
ISO Speed
640
Date Taken
Sep 22, 2013, 4:03:20 PM
Software
Adobe Photoshop CS6 (Windows)
Sensor Size
7mm
×